Makeup & Hår

Makeup & Hår

Makeup

Varje ansikte är unikt…

Makeup handlar inte om att dölja eller täcka eller över ansiktet utan om att framhäva det finaste dragen hos varje person. Med hjälp av små effekter kan man uträtta underverk. Man kan framhäva ögon, läppar, kvinnliga eller manliga drag.

Att kunna sminka snyggt är ett hantverk som kräver mycket träning och känsla för färg och form.

Jag är utbildad i skönhets- och karaktärsmakeup på IMC (international makeup center) och har arbetat professionellt sedan 2001.

Du kan boka professionell makeup för exempelvis bröllop, studentbal eller fest. För den som vill lära sig lyckas bättre på egen hand finns även makeuplektioner eller längre kurser och utbildningar. Läs gärna mer under fliken kurser & utbildning i menyn.

Produkterna som jag använder är från det egna märket Zabella, Peggy Sage samt PUR Cosmetic.

Hår

Under hela 2020 förkovrar jag mig i konsten att lära mig det mesta möjliga i konsten att klippa, färga och styla hår. Ni finner mig därför på salong Hela Mej i Visby några dagar per vecka där jag går som frisörlärling. Eftersom jag är under utbildning erbjuder jag för tillfället hårstyling eller enklare uppsättning för fest/bröllop. Men utbudet kommer utökas allt eftersom.

Styling

Jag älskar att inspirera mina kunder och arbetar därför gärna med helheten. Det vill säga både smink, kläder, hår och personligt uttryck.

Shoppingservice med inköp av enstaka plagg eller hela outfits erbjuds. Konsultation sker på plats eller via mail eller telefon. Önskar du hjälp med att beställa plagg på nätet går även det bra.

Du kan även boka tid för tips och råd hur du kan kombinera dina plagg i den redan befintliga garderoben.

Priser

Makeup
Festmakeup…700 kr
Makeuplektion…800 kr
Brudmakeup (inkl provsmink, lösfransar & hembesök)…1600 kr
Brynplock…180 kr
Färgning av bryn eller fransar…270 kr
Färgning av bryn eller fransar &  brynplock…370 kr

Hår & Styling mm

  • Hårstyling….  500kr/timme
  • Enklare håruppsättning….500kr/timme
  • Personal shopper…550 kr/tim
  • Frilansjobb hår och makeup fr 500kr/timme