Nagelvård

Nagelvård

Alla mår bra av välvårdade händer och vackra naglar.

Jag har arbetat som diplomerad nagelterapeut sedan 2012 och erbjuder manikyr på naturlig nagel, shellack eller nagelförstärkning/förlängning med gelé.

Materialet skulpteras på tipp eller mall till önskad längd och form. Man kan även lägga det direkt på den naturliga nageln för att skydda och stärka den. Detta kallas för förstärkning. Färg och form kan varieras precis efter dina önskemål. För en personligare stil kan du även välja till dekorationer, extra färg eller glitter mot en extra kostnad från 5kr/nagel.

Föredrar du naturliga naglar kan du unna dig en vårdande manikyr med shellack eller vanligt lack. Välj mellan fransk manikyr, en färg, naturellt eller varför inte någon dekoration eller extra glitter.

Till män rekommenderas en klassisk manikyr med handmassage som avslutas med ett matt ofärgat lack för att skydda nageln

Produkterna som används är professionella och vårdande produkter från NSI. Jag uppdaterar mig kontinuerligt med kurser och utbildningar.

Behandlingar

Klassisk manikyr…60 min…550kr

Manikyr inklusive nagelbandsvård, formning av nageln, handmassage och lackning med vanligt nagellack.

Spamanikyr med handmassage, sugarscrub och lackning…75 min…650kr

Sugarscrub är en lyxig peeling baserad på socker och vårdande oljor. Socker hjälper till att skrubba bort döda hudceller och oljorna mjukgör och återfuktar händer, naglar och nagelband. Kan bokas separat eller som tillägg med övriga behandlingar.

Shellack …60 min…600kr

Shellack är ett semipermanent gelébaserat nagellack som håller i ca 2-3 veckor. Lacket stärker och skyddar dina naglar men används inte till att skulptera eller förlänga med som vanlig gelé. Perfekt för den som vill ha ett hållbart lack som stärker och skyddar den naturliga nageln.

Nagelförstärkning…60-90 min…från 650kr

Gelématerial appliceras på den naturliga nageln. Välj mellan fransk manikyr, en färg eller ett glitter.

Nagelförlängning …120-150min…från 950kr

Gelématerial  skulpteras på tipp eller mall till önskad längd och form. Välj mellan naturell, fransk manikyr, en färg eller ett glitter.

Återbesök…90-120 min…från 650kr

Återbesök görs efter 3-6 veckor. Detta kan variera något för olika personer beroende på hur mycket dina naglar har vuxit och hur mycket påfrestningar eller slitage naglarna utsätts för. Det gamla materialet filas ner och nytt läggs på.  Fransk manikyr, ett glitter eller en färg ingår alltid.

Borttagning av material…45 min…450kr

Borttagning av gelématerial. Minimanikyr ingår alltid.

Extra glitter eller färg…+5-30 min…50 kr/färg

Lägg till ett extra glitter eller en extra färg till din behandling. 50kr/färg

Nageldekorationer…+5-60 min…från 5kr/nagel

Sätt personlig prägel på dina naglar. Lägg till dekorationer med strass, pärlor, paljetter eller handmålad nailart på din nagelbehandling. Jag utför det mesta efter dina önskemål.

En nagel (lagning)…30 min…120kr

En olycka händer tyvärr ibland. Behöver du laga en trasig nagel är det enkelt fixat.

 

Priser

  • Klassisk manikyr…550kr
  • Spamanikyr med handmassage, sugarscrub och lackning…650kr
  • Shellack …600kr
  • Nagelförstärkning…från 650kr
  • Nagelförlängning …från 950kr
  • Återbesök…från 650kr
  • Borttagning av gelé…450kr
  • Extra glitter eller färg…50kr/färg
  • Nageldekorationer…från 5kr/nagel
  • En nagel (lagning)…120kr

Garanti

Du har alltid en veckas garanti på nagelförlängning eller förstärkning. Detta gäller släpp etc och ej byte av färg eller form. Om du äter medicin eller är gravid kan den hormonella förändringen göra att kroppen stöter bort materialet. I detta fall gäller ej garantin.

Ej avbokad tid 24 timmar innan besök debiteras med 80% av behandlingspriset.