Sminka dig själv kurs

Sminka dig själv kurs

Utbildningsmål

En kurs lämplig för dig som går vilse i sminkdjungeln eller fastnat i sminkträsket.  Längtar du efter ny inspiration, och vill lära dig hur man enkelt kan fixa till ett fräschare yttre? Då är detta kursen för dig. Under fyra kvällar får du på ett enkelt sätt lära dig att framhäva ditt ansikte, vilka färger du kan använda, hur du arbetar med skuggor samt hur du tar hand om din hy på bästa sätt. Kursen kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att lägga en proffsig och snygg makeup på dig själv.

Upplägg

Kursen innefattar fyra lektionskvällar á två timmar. För att varje deltagare skall kunna få kvalitativ handledning är deltagarantalet begränsat till max fyra personer.
Varje lektion börjar med en teoretisk och praktisk genomgång där läraren demonstrerar arbetsteknik samt går igenom vilka produkter och redskap som är bäst lämpade för ändamålet. Vi fyller i sminkkort och för anteckningar för att förbereda oss inför den praktiska övningen där varje deltagare får träna på sig själv. Anteckningarna kan också vara till stor hjälp för att senare på egen hand repetera vad vi har gått igenom.
Efter den praktiska övningen får du omdöme samt konstruktiv kritik vad som är och vad du eventuellt behöver träna på till nästa lektion.

Det kan vara bra att träna så mycket som möjligt hemma för att repetera det som vi har lärt oss under lektionstid. Detta gör att du snabbare arbetar upp tekniken och blir säkrare på handen. Övning ger färdighet som man brukar säga.

Du behöver inte ha några speciella förkunskaper för att delta. För att anmäla dig fyller du i kontaktformuläret med dina kontaktuppgifter samt vilket datum du önskar delta. Du får sedan en bokningsbekräftelse samt en faktura på kursavgiften via e-post.

Övningsmaterial tillhandahålls.

Givetvis erhåller du 20% rabatt på hela sortimentet om du vill köpa något utav det som använts.

Kursplan

  • Produktkännedom
  • Hudvård före och efter makeup
  • Appliceringsteknik bas
  • Appliceringsteknik ögonskugga
  • Formning av bryn
  • Färglära
  • Dagmakeup
  • Kvällsmakeup

Datum för kommande kurser;

Aprilkursen innefattar fyra lektioner under följande datum;

3/4, 4/4, 10/4 och 11/4

Tid 18.00-20.00

 

 

Kostnad

1850kr

Frågor?

E-post: sabina@zabella.se
Telefon: 073-781 49 40

Boka kurs

Namn*

Företag

Personnummer/Org. nummer*

Önskat datum för kurs

E-post*

Telefon

Adress

Ditt meddelande

[dynamichidden kurs "CF7_get_post_var key='title'"]