Om Zabella & Friends

Om Zabella & Friends

4 March, 2019

Zabella & Friends startades 2012 av mig Sabina. Min vision är att erbjuda professionell makeup och och ett brett utbud av skönhetsbehandlingar i en behaglig atmosfär där alla känner sig välkomna oavsett ålder, kön och stil. Min tanke var också att kunna delge kunskap inom ämnet till andra. Både till dem som vill lära sig för professionellt bruk eller privat. Som komplement till behandlingarna erbjuder jag därför också kurser och privatlektioner inom styling makeup och skönhetsvård.

Jag har arbetat professionellt med makeup sedan 2000 då jag avslutade min utbildning i skönhets och karaktärsmakeup på IMC i stockholm. Genom åren har jag haft turen att få arbeta för några större sminkmärken, frilansa med diverse sminkjobb för film, teater eller fotograferingar. Jag har även hjälpt till att arrangera marknadsföringsevent för flertalet kända märken inom makeup, skönhets och hårvård.

År 2008 startade jag min första makeupstudio under namnet Zabella Makeup i Borås. I huvudsak arbetade jag då med utbildning i skönhetsmakeup samt försäljning av makeupprodukter och i anknytning till det även en webb-shop.

Zabella makeup blev senare Zabella & Friends och verksamheten utökades med nagelvård, fransförlängning och kosmetisk tatuering. För att mina kunder skall få tillgång till ett bredare utbud har jag de senaste åren valt att arbeta tillsammans med frisörer. Jag är dock inte frisör själv. De flesta kunder uppskattar verkligen att kunna få allt under samma tak och vid exempelvis brudmakeup är det perfekt att kunna erbjuda smink och håruppsättning på samma ställe.

2015 flyttades verksamheten till Visby och Salong Tidlös. På salongen erbjöds allt inom hårvård, nagelvård, makeup, vaxning, fransförlängning och kosmetisk tatuering.

December 2018. Efter ca två års paus i verksamheten på grund av mammaledighet bestämmer jag mig nu för att satsa seriöst igen. Portarna slås upp till den nya lilla salongen som ligger i anslutning till vår gård i Anga på östra Gotland. Att åter kunna erbjuda behandlingar och dessutom i den fantastiska miljön här på hemmaplan i Anga Fjäle känns så roligt och inspirerande. Att kunna arbeta här hemma även om det är en liten bit från stan gör att jag kan spara både restid och hyreskostnader. Vilket leder till bättre priser för mina kunder samt större flexibilet när det gäller tider.